Ta deg turen til den store sommerutstillingen i Strømsfoss

PLAKAT SOMMERUTSTILLING 2018A4

Vernissagen går av stabelen 27.juli klokken 18 i Galleri Strømsfoss. 

For øvrig er utstillingen åpen tirsdag-søndag 12-17 i perioden 28.juli til 19.august.  

Astrid Slettevold fra Galleri Strømsfoss skriver: 

I år har vi den 8.sommerfellesutstillingen på mølla. De aller fleste deltakerne er fra distriktet rundt Aremark – mange fra Halden. Vi tror at utstillingen er en av de større kunstlanseringene i nedre Østlandsområde, - og den er åpen for både profesjonelle og amatører.

Rekordmange deltakere

Utstillingen er juryert, men alle som melder seg på utstillingen innen fristen er garantert å bli presentert. Vi håper å kunne holde på denne tradisjonen selv om det i år er rekordmange som deltar. 

I år er det i alt 25 deltakere som deltar med tegninger, foto, grafikk, porselen, tre- og keramikkskulpturer, tekstil og mange malerier. 

Det er en stor oppgave å få presentert alle på en akseptabel måte, vi bruker en del tid på monteringen og utstillingspresentasjonen slik at arbeidene kan kle mølle – og vice a versa.

Bildet: Inne i Strømsfoss mølle ligger et unikt kunstgalleri. Foto: Anne Mørk-Tønnesen

Strømsfoss Mølle - eksteriør.jpg

Fantastiske lokaler

På åpningen i sommer – den 27.juli kl 18 - vil det være høy stemning med forfriskninger, taler og musikkinnslag. Vi vil ha produkter som kan selges direkte fra vegg/bord – men de fleste arbeidene som får ny eier blir stående ut utstillingsperioden ikledd «rød lapp».

Denne utstillingen er for mange inngangsporten til en mer aktiv kunstnerisk aktivitet. Det er morsomt å se hvor mange om har vært innom Galleri Strømsfoss i tidenes løp.

Muligheten til å bruke disse fantastiske lokalene er et samarbeid med Aremark Kommune og møllas eier Alf Ulven. Selve sommerprogrammet på Galleri Strømsfoss er koordinert av Astrid Slettevold – i god tradisjon fra sin forgjenger: Dag Due. 

Juryen består av Åsa Helle og Käthe Øien. 

Bildet: Astrid Slettevold oganiserer aktivitetene i kunstgalleriet i Strømsfoss mølle. Foto: Anne Mørk-Tønnesen

Astrid Slettevold.jpg

Tips ein ven Skriv ut