Leder er tilgjengelig på kontoret i ungdomsklubblokaler tirsdag er og etter avtale hvor barn og unge kan henvende seg i ønske om samtaler, komme med spørsmål, ideer og få informasjon om arrangementer når de måtte ønske. 

Levende Aremark har som formål å gi et fritidstilbud til ungdom mellom 13-18 år både i og utenfor bygda, ved hjelp av frivillige som stiller opp og er til stede på arrangementene, eller som bistår med transport til og fra. 

I samarbeid med lag, foreninger og organisasjoner vil flere av arrangementene også foregå utenfor kommunen, og vi bistår med koordinering av transport ved behov.

Levende Aremark er også tilgjengelig på SPOND, snapchat, instagram, facebook, teams, mail og telefon.

 

Kommende arrangementer

Info om arrangementer blir lagt ut på:

SPOND : Levende Aremark

Facebook gruppe: Levende Aremark

Påmelding skjer på SPOND Levende Aremark Gruppe kode VYIXO eller direkte til 

Trine-Lise på telefon 45722501, epost: Trine-Lise.Thue@aremark.kommune.no 

Alle arrangementer er gratis hvis ikke annet er nevnt.

Leder/koordinator

Trine-Lise Thue er leder for Frivilligsentralen og skal sammen med dere frivillige og ungdommen lage et tilbud som favner alles interesser.

Leder vil stå for planlegging, og koordinering av arrangementer i samarbeid med ungdommene, og de som skal holde eller være på arrangementet.

Trine-Lise er utdannet barnevernspedagog med videreutdanning i spesial pedagogikk og PPU-yrkesfag. Hun har lang erfaring med «RØRE» som er Vikens helsefremmende prosjekt i skolen. Hun har siden høsten 2021 være leder for ungdomstilbudet i Aremark og før det 11 års erfaring som sosiallærer i skole og mye erfaring i samtaler med barn og unge. 

Vi trenger frivillige

Levende Aremark trenger frivillige voksne som kan være til stede på arrangementer, bistå med transport eller dele av sin kunnskap på noe man er interessert i eller kan mye om.

  • Vi trenger trygge voksne som kan være tilstede og tilgjengelig. Om det er en gang eller flere ganger så er alt bedre enn ikke noe.
  • Kanskje ditt lag eller forening kan stille med lokaler eller en kveld hos dere med litt opplæring på det dere holder på med (kanskje det også bidrar til rekrutering for din klubb)
  • Har du en interesse som du har lyst å dele med de unge? (matlaging, dans, strikking, skyting, fisking,  osv.)
  • Eller er du en god samtalepartner som kan være der og skape en trygg og fin kveld.
  • Vi setter pris på deg som engasjerer deg!
     

Kunne dette vært noe for deg eller noen du kjenner? Send en e-post til: trine-lise.thue@aremark.kommune.no