På søndag banker disse blide ungdommene på døra di

tv-aksjonen

- Ta dem godt imot og gi så det monner til TV-aksjonen!

Bøssebærere fra Lions og hjelpere fra ungdomstrinnet i Aremark ser fram til å samle inn penger til årets TV-aksjon. Skoleungdommene vil gjøre en forskjell for skolebarn og ungdom fra krigsutsatte områder i verden. Målet er å samle inn mer enn i fjor! 

Aremarks innbyggere kan vente seg besøk fra klokka 14.00 førstkommende søndag, da går startskuddet for årets TV-aksjon i Aremark. I alt 41 bøssebærere og hjelpere vil være i aksjon, fordelt på 12 ulike roder (ruter), som dekker hele Aremark.

Frivilligsentralen på rådhuset holder åpent for bøssebærerne fra klokka 13.30.

Marker sparebank stiller velvillig opp med tellekorps, og tar i mot alle bøssebærerne i banken etter at de er ferdige på sin rute.

Dersom du ikke er hjemme, vil bøssebærerne henge opp lapp på døra med informasjon om hvordan du kan støtte TV-aksjonen. Dersom du ikke har fått besøk, men ønsker å bidra, kan du gå inn på TV-aksjonens hjemmeside blimed.no. Der står det informasjon om ulike måter du kan gi bidrag på.

Skulle du mangle kontanter når bøssebærerne kommer, er det i år mulig å betale med Vipps.

Daglig leder for Frivilligsentralen, Nina Krafft Skolleborg, oppfordrer alle til å ta godt i mot bøssebærerne, og gi så det monner!

Tips ein ven Skriv ut