Nå er det ikke lenge til Vårmønstringa braker løs

Vårmønstringa 2018 forhånds (1)

Lørdag 5. mai er det tid for vårens høydepunkt i Aremark, nemlig vårmønstringa. 

– Vårmønstringa er ikke bare en dag for bil og motorentusiaster, men en dag for hele familien, sier Nina Krafft Skolleborg, daglig leder i Frivilligsentralen.

Arreangementet er et resultat av et samarbeid mellom kommune, lag og foreninger, næringsliv og frivillige. Marker sparebank, Furulund og Joker-butikken er med på å sponse arrangementet.

Vis oss din bil!

Men selv om det er noe for alle under vårmønstringa, så er det ikke tvil om at bilentusiastene får sitt. 5.mai i Aremark har du mulighet til å vise fram doningen din enten det er en klassisk amerikaner, en snasen Harley Davidson eller en snerten sykkel på grusplassen ved Furulund.

De tre mest populære kjøretøyene stemmes fram av publikum og heder og ære deles ut til vinnerne.

Det arrangeres frimarked ved Bruktstua, Aremark ungdomsklubb arrangerer natursti med morsomme aktiviteter for barn, det selges kaffe, vafler, pølser, popcorn og sukkerspinn ute, mens kafeen på Furulund har gode tilbud inne. 

Brighton Vishnan Larsen fra Fetsund utenfor Lillestrøm ble kåret som vinner av årets fineste bil under Vårmønstringa i Aremark i 2017. 

Vinner2017.jpg

Optituning
Jensen & Scheele kommer også i år for å vise fram noen av sine nye modeller.  Nytt av året er firmaet Optituning som stiller med tre-fire biler. De kan vise deg hvordan akkurat din bil kan optimaliseres for mer effekt, mer moment og mindre forbruk. 

I tillegg kan du teste ut kulespillet Bowls i Aremarkhallen og fjorårets store suksess, klovnen Bonzo, er tilstede under hele arrangementet. 

Startskuddet går klokka 12 med registrering av kjøretøy fra klokka 11 på lørdag og arrangementet avsluttes med kåringen av det mest populære kjøretøyet klokka 15.00. 

– Østfolds perle
– Folk bør komme for å oppleve Østfolds perle, Aremark. Det er her det skjer vet du. Vi vil gjerne vise fram bygda vår på sitt aller beste, har ordfører Geir Aarbu tidligere uttalt om det årvisse arrangementet. 
Det er han som står for premieutdelingen, når de tre vinnerne av de mest populære kjøretøyene skal kåres.

Værgudene eller vårgudene er forhåpentlig på aremarkingenes side også i år. I fjor var det strålende sol og rundt 20 grader, da arrangementet gikk av stabelen. 

 

Tips ein ven Skriv ut