Veterinærinstituttet har flyttet fra Oslo til Ås. Eldre prøvetakingssett for villsvin som er adressert til Veterinærinstituttet i Oslo kommer ikke fram og havner i retur til Aremark kommune. Sjekk at du har adresse til Veterinærinstituttet, Arboretveien 57, 1433 Ås på din konvolutt.

Vi ser gjerne at eksisterende prøvetakingssett benyttes. Dersom du har villsvinprøvetakingssett der returkonvolutten er adressert til Veterinærinstituttet i Oslo, ber vi deg om å gjøre ett av følgende alternativ:

  • Gå inn på https://retur.bring.no/?q=113084545-1&ref=VILLSVIN. Autorisasjonskode og referanse ligger forhåndsutfylt ved å bruke denne linken. Fyll inn informasjon om deg selv som avsender. Klikk deretter på «Generer returetikett», print ut etiketten og lim denne på pakken. Forsendelsen leveres på postkontor/Post i butikk.
  • Oppdaterte returetiketter med ny adresse kan også bestilles fra Veterinærinstituttet på epost utstyr@vetinst.no. Nye etiketter kan klistres utenpå gamle, det er derfor ikke behov for å kaste prøvetakingsutstyr eller konvolutter.

Dersom returkonvolutten er adressert til Veterinærinstituttet på Ås trenger du ikke foreta deg noe.