Informasjonsmøte om produksjonstilskudd og regionalt miljøprogram

Fylkesmannens Landbruksavdeling og Landbrukskontoret i Marker, Aremark og Rømskog kommune arrangerer informasjonsmøte om den nye ordningen for produksjonstilskudd og om regionalt miljøprogram, begge med søknadsfrist 15. oktober.

 
 Vi har lagt opp til en generell gjennomgang/ veiledning i hvordan man søker.
 
Sted: Marker Rådhus, Samfunnssalen torsdag 28. september kl. 18.30. 
 
Vi ønsker helst at du melder deg på til karl.martin.mogedal@marker.kommune.no eller via SMS til 92486958, innen tirsdag 26. september så vi får ordnet nok kaffe og kringle. Men, det er også lov å komme uanmeldt!
 
 
18.30: Velkommen
18.40-19.50: Ny ordning for produksjonstilskudd – krav og vilkår for den som søker Fylkesmannens landbruksavdeling v/ Egil Kolberg og Karoline Fjeldstad
Kontroll
Regionale miljøkrav
19.50-20.10: Kaffe og kringle
20.10-20.40: Regionalt miljøprogram Fylkesmannens landbruksavdeling v/ Karoline Fjeldstad
 
Det vil også bli en bolk med diverse info fra landbrukskontoret v/ Karl Martin Møgedal.
 
Det er svært viktig at du som søker produksjonstilskudd setter deg godt inn i den nye ordningen, regionale miljøkrav og hva som ligger til grunn for å få RMP-tilskudd. Dette informasjonsmøtet er en god anledning til å bli orientert!
 
VEL MØTT!
 
NB!
Halden arrangerer tilsvarende møte i Folkets Hus mandag 2. oktober kl. 19.00, og dere fra Aremark er hjertelig velkomne til å reise dit i stedet hvis det passer best. Vibeke Julsrud ønsker i så fall tilbakemelding senest 29. september til vibeke.julsrud@halden.kommune.no
Tips ein ven Skriv ut