Hun er ny virksomhetsleder i Aremark barnehage

Ragnfrid Næss - virksomhetsleder barnehage (1)

Ragnfrid Næss (46) er ny styrer og virksomhetsleder barnehage i Aremark. 

Næss har tidligere jobbet som pedagogisk leder i Halden kommune på Karrestad barnehage. Før dette har hun blant annet jobbet på en barnevernsinstitusjon i Rakkestad. 

Hun er oppvokst på gård i Enningdalen i Halden, er fortsatt bosatt i nabokommunen, og har en datter på snart 7 år. 

- Jeg synes bare det er deilig å pendle til Aremark fra Halden. Det er godt å få litt tid for seg selv både på vei til og hjem fra jobb. Da lytter jeg til radio eller musikk og er alene med egne tanker. 

- Hvorfor ønsket du å jobbe her i Aremark?

- Jeg var på utkikk etter en jobb som styrer, siden jeg var ferdig med nasjonal utdanning for styrere i 2016. Stillingen i Aremark virket ekstra spennende, siden jeg også da fikk utfordringen med å være virksomhetsleder. Aremark er en liten kommune med korte linjer, hvor jeg tror jeg vil lære mer enn i en større kommune. 

Næss gleder seg over planene om rehabilitering av barnehagen. 

- Det skal jo bli både påbygg og rehabilitering etter hvert. Det skal bli spennende å få være med på hele denne prosessen fra starten av. 

Fokuset nå er på å få flest mulig søkere til Aremark barnehage. 

- Fristen går ut 1. mars. Jeg vil oppfordre aremarkingene til å bruke egen barnehage. Vi har et veldig godt samarbeid med skolen, og det er en stor fordel når barna skal gjennom overgangen fra barnehage til skole etter hvert, sier Næss. 

 

Tips ein ven Skriv ut