Hun er ny politikontakt i Aremark

Åse Sivertsen - portrett (2)_4496x3000

Åse Sivertsen har overtatt som politikontakt for Halden og Aremark. – Jeg gleder meg til å bli bedre kjent her, sier haldenseren. 

Til nå har tidligere lensmann Monica Anstensen fungert som politikontakt, men hun skal nå konsentrere seg om oppgaver som leder for forebyggende avdeling i Halden. 

Imponert

Åse Sivertsen er allerede i gang med arbeidet lokalt, og var onsdag på plass i Aremark for å snakke med elevene på ungdomstrinnet om sjøvett, mopedvett og hvorfor man skal unngå rusmidler både når man ferdes til lands og til vanns. 
- Jeg er imponert over kunnskapsnivået til ungdommene. De hadde virkelig merket seg hva som er tillatt og ikke, sier Sivertsen. 
Det er ikke klart enda hvordan arbeidet i Aremark skal organiseres, men Sivertsen skal gjøre det hun kan for å bidra i politifaglige spørsmål. 

Ønsker å være en støtte

Etter turen til Aremark skole, var hun innom rådhuset for å introdusere seg for ansatte der. Blant annet snakket hun med ansatte på NAV og barnevern.
- Jeg ønsker å være en støtte for dere. Det er bare å ta kontakt, dersom dere trenger hjelp med noe. En trygg arbeidssituasjon er viktig, og jeg bidrar gjerne med råd i den forbindelse, sa Sivertsen. 
Åse Sivertsen er fra Halden og innrømmer at hun ikke har vært veldig mye i Aremark, men det endrer seg nå. 
- Jeg gleder meg til å bli kjent med mange her, sier hun.

Politiråd i Aremark for første gang

Sivertsen er glad for at hun har Monica Anstensen og Christian Baardsen i sin avdeling. 
- Jeg merker at de, som tidligere ansatte ved lensmannskontoret, har et hjerte for Aremark og jeg vil spille på dem. Jeg kommer til å mest jobbe på system -og overordnet nivå, men til syvende og sist er det mennesker det dreier seg om, sier Sivertsen

Det blir ikke lenge til hun returnerer til Aremark. 26.juni skal det første lokale politirådet gå av stabelen, hvor man skal begynne å se på veien videre for samarbeidet mellom Aremark kommune og politiet. 

(Bildet: Åse Sivertsen og Christian Baardsen fra Halden-politiet i samtale med Cathrine Bye Gretland på NAV.) 

Åse Sivertsen, Cathrine Gretland og Christian.jpg

Tips ein ven Skriv ut