Hemmeligheten bak en vellykket julelunsj

julelunsforside

Svaret er enkelt, men akk så vanskelig for enkelte. 

– Her snakker vi sprø svor, sier kjøkkensjef Trond Korseth ved Fosbykollen sykehjem. Han disket opp med ribbe og en mengde andre lekre julefavoritter under de ansattes julelunsj i dag.

Dersom ikke svoren er sprø er det bare det en husker, mener Korseth. Men hemmeligheten bak det vellykkede resultatet vil kjøkkenet ikke dele. 

– Mye gjort med erfaring og en fet ribbe, sier medkokken Tommy. 

ribbe.jpg

Det årlige julegildet betaler de ansatte selv. Det finansieres av det ukentlige fredagslotteriet.

Under årets julelunsj ble også tre ferske pensjonister hedret med et fat fra Aremark kommune.

Kari Smaadahl, Kirsti Bråthen og Håkon Teigland ble alle tre beskrevet som stabile og engasjerte medarbeidere som tenker på pasienten først. Den fjerde pensjonisten, Liv Solbrekke, kunne ikke være tilstede, men får sitt fat i ettermiddag.

Bildetekst: Kari Smaadahl har jobbet som sykepleier og startet yrkeskarrieren i Aremark i 1976.

Rådmannogkari.jpg

Om pensjonistene:

  • Kari Smaadahl: Jobbet som sykepleiesjef i Aremark kommune i perioden 1976-1979. Tilbake i 1984 og jobbet som sykepleier frem til 1.juli i år. 
  • Kirsti Bråthen: Jobbet som hjelpepleier i Aremark kommune fra 01.01.1990 til 30.november i år. Hun har også vært tillitsvalgt i fagforbundet i mange år.
  • Håkon Teigland: Jobbet som sosialsjef fra 1990 til 2001 i Aremark kommune. Fra 2002- d.d. som sykepleier, de siste årene som nattsykepleier. Blir pensjonist fra 1. januar 2017
  • Liv Solbrekke: Har arbeidet som assistent i styrket omsorg i Aremark kommune siden 2002 -31.10.2016 hvor hun gikk av med pensjon.Arbeider nå som vikar på pensjonistvilkår

Bildetekst: Kirsti Bråthen fikk en god klem av medpensjonist Håkon Teigene. 

klemmer.jpg

Tips ein ven Skriv ut