Har laget smykker av Aremarks kommunevåpen

Anette Lillestrand smykker - kommunevåpen - bredde - hoved 1

- Jeg laget et smykke av Haldens byvåpen som ble veldig populært, og tenkte at aremarkingene sikkert er like patriotiske, sier Anette Lillestrand om hvorfor hun ønsket å designe smykker med Aremarks kommunevåpen. 

Lillestrand kontaktet ordfører Geir Aarbu og fikk tillatelse til å bruke kommunevåpenet på sine smykker. 

Lansering under kanalfesten

Hun har designet et halssmykke, en slipsnål, pins og mansjettknapper i sølv som hun selger via sin hjemmeside www.wildaria.no.

Smykker med kommunevåpen Aremark.JPG

Sølvsmykkene med kommunevåpen ble lansert under den store kanalfesten i Strømsfoss 29. juni, og hun har allerede solgt noen eksemplarer av smykkene. 

- Jeg fikk veldigt gode tilbakemeldinger og pene ord fra aremarkingene under kanalfesten. Det var en veldig hyggelig dag, sier Anette Lillestrand.

Selvlært

Lillestrand fra Halden livnærer seg som grafisk designer, men har holdt på med smykkedesign i 5-6 år forteller hun. 

- Jeg er selvlært. I utgangspunktet tenkte jeg å utdanne meg til sølvsmed, men det ble grafisk design i stedet. Så nå har jeg smykkedesign som hobby, og det passer meg veldig godt. 

Eksklusive

Aremark-smykkene er veldig eksklusive. 

- Jeg har bekostet produksjonen selv, så jeg kunne ikke lage opp så veldig mange av hver. Men blir de veldig populære, så kan jeg støpe flere. Jeg har for eksempel bare et eksemplar av slipsnålen, forteller hun. 

Anette Lillestrand - smykker kommunevåpen - bredde.JPG
Tips en venn Skriv ut