Tilbudet består av fysisk befaring med ingeniør og energirådgiver Knut Olav Knudsen og vil pågå i 2024. Dette er et begrenset tilbud i samarbeid med Klima Østfold. 

 

Nå kan små og mellomstore eiendomsforvaltere, gårdeiere og bedrifter få objektive råd om hvordan de kan redusere energibruken, spare strømkostnader og finne klimavennlige løsninger for selskapet sitt. 

Tilbudet om befaring med energirådgiver er gratis og uforpliktende. Vi gjør oppmerksom på at «først til mølla-prinsippet» gjelder. Påmelding og utrullingen av tilbudet vil skje regionsvis.

– Tilbudet er en del av kommunens arbeid med klima og energi. Vi skal bidra til kunnskapsbygging og legge til rette for at bedrifter kan drive mer energieffektivt ved å ta klimavennlige valg. Det er økonomisk smart for den enkelte bedrift og vil i tillegg ha stor miljømessig gevinst for regionen vår, sier miljørådgiver i Aremark kommune, Ann Kristin Halvorsrud

 

Kampanjen er finansiert av Klima Østfold, og arrangeres i samarbeid med Klimapartnere Viken og Simenergi AS. Energirådgivningen er ved ingeniør Knut Olav Knudsen.

Spørsmål til kampanjen kan rettes til: post@simenergi.no.