Utleie

  • Kafeen på Furulund allbrukshus er foreløpig stengt, men huset er tilgjengelig for utleie. Vi gjør oppmerksom på at storsalen ikke har fasiliteter for å tilberede mat, og det er begrensede fasiliteter i peisestua.
  • Ønsker man tilgang på kjøkken, må hele huset leies (d.v.s. peisestue og storsal) Men det er enkle kjøkkenløsninger i bygget, og vi anbefaler alle å ta en gjennomgang i god tid før et møte eller selskap skal avholdes.
  • Alt av kopper og kar er flyttet ut i lagerrom til venstre ved garderoben (Ved hovedinngang til Furulund) Alle henter og bringer tilbake det man låner av utstyr ved leie av lokaler.
  • For mer informasjon, ta kontakt med utleieansvarlig Tommy Thøgersen. 
Yoga-collage

Yoga i storsalen

Hedda Kortnes har 30 års erfaring innen trening og bevegelighet. Hun tilbyr yoga for påmeldte i storsalen på Furulund allbrukshus tirsdager store deler av året. 

17:45 - 19.15: rolig yoga med lette tøyninger (passer for alle)

19:30 - 21:00: styrkeyoga med litt tempo

Ta kontakt med Hedda Kortnes direkte for påmelding, priser og informasjon om aktuelle kurs på telefon 41 93 40 60 eller epost heddir@online.no

Bygdekino

Bygdekinoen er Film & Kinos tilbud om kino på steder som ikke har egen fast kino. Bygdekinoen har eget mobilt utstyr og viser film i alle typer lokaler.

Du finner kinoprogram på Bygdekinoens hjemmeside.

I Aremark er det kinoframvisning i storsalen på Furulund ca en torsdag i måneden.