Aremark idrettsforening skriver følgende: Vi ønsker barn og voksne velkomne til Bøensætre søndag 5. feb klokken 11-13 for en dag fylt av aktiviteter og god stemning! Vi håper på snø til skirenn og aking og skøyteis til isdans og hockey. Vi serveres varm saft og sveler. Det tennes også opp i grillene, så ta med ønsket mat til grillen. Skolestua og bakstehuset vil holde åpent. Benytt muligheten til å se en levende husmannsplass med hus og dyr. Ved behov for gratis lån av vinterutstyr, kontakt Trine Ulsrød (tlf 41367254) i Inn i aktivitet- Frelsesarmèen. Arrangementet er gratis! Vi oppfordrer til samkjøring, og veiavgift betales på vanlig måte (info ved avkjøring fra FV21). Med vennlig hilsen Vertskapet på Bøensætre og Trim og mosjonsgruppa i AIF (tlf 400 73 077). Mer info finner dere her.

Tolv foresatte møtte opp onsdag kveld for å delta på politiets (forebyggende) foreldremøte for 5. - 7.trinn. Kim fra politiet informerte om hvilke utfordringer de ser blant ungdom under 18år. Han snakket blant annet om utenforskap som finnes i mange varianter særlig også pågrunn av sosiale medier. Dialogen gikk innom aldersgrenser og en foresatt sa elevene også på skolen bruker mobiltelefonen på innhold med høy aldersgrense. Jeg fikk ikke med meg hele møtet, men tilbakemeldinger fra foresatte gikk ut på at dette var et bra tiltak fra politiet.

Kulturskolens teatergruppe hadde sin første øvelse på onsdag. Instruktør Anneli Sollie var på plass og elevene fikk delt ut to stk manus og de skal sammen bestemme seg for et de går videre med. Målet er å sette opp en forestilling rundt påsketider. Nok en ting å glede seg til for våren som står foran oss.

Mandag var ordfører Håkon Tolsby på skolen hele dagen for å observere. Han "skygget" lærere i skolehverdagen og fikk se litt mer på nært hold hva vi driver med på skolen vår.