Kulturskolen prøver noe nytt kommende skoleår. Før har det vært bindende påmelding, men nå kan man prøve inntil to ganger gratis før man tar avgjørelsen om man vil fortsette. Likevel trenger vi påmelding for å fordele/sette opp timene og søknadsfristen er 1. juni. Med unntak av dans og teater gis alle tilbudene en til en. Kulturskolen er primært for barn og unge, men erfaringsmessig vil det være plass til noen voksne også. Det betyr at alle kan søke samt regne med (basert på tidligere år) at de vil få tilbud. Mer info og søknadsskjema finner dere her.

10.trinn er nå ferdig med skritlig eksamen og neste torsdag er det muntlig eksamen. I skriftlig kom de opp i engelsk og eksamensdagen var tirsdag. På forberedelsesdagen mandag opplevde vi som mange andre, noe rusk i eksamenssystemet som omtalt i media. Selve eksamensdagen virket alt som det skulle. Førstkommende tirsdag kl 09:00 gis beskjed om fag i muntlig eksamen til elevene. Resten av tirsdagen samt onsdagen går med til å forberede det de skal presentere på selve eksamendagen.

3 .og 4 .trinn fikk smake granskudd sirup onsdag. En elev hadde laget og tok med til de som ville smake. Man kan trygt si det var blandede reaksjoner.
 2Q==

5.trinn var på sykkeltur torsdag og været kunne nesten ikke vært bedre. Snakket med en elev etter turen og han var fornøyd. Snakket med han også før turen hvor det var litt kalt med shorts, men han sa det hadde blir betydelig varmere utoverdagn slik vi spådde.

Alle skal bruke hjelm når de sykler. Onsdag var Marit fra Gjensidige og demonstrere hva som kan skje med hodet hvis man ikke bruker hjelm når uhellet er ute. 3. trinn fikk hver sin navnede hjelmer.