Tirsdag denne uka begynte 5 nye elever fra Ukraina på Aremark skole og vi har nå til sammen 12 elever fra Ukraina på skolen. Håper aremarkinger fortsetter å ta de godt i mot. De første elevene synes det har vært fint så langt å gå på skole her og vi håper det fortsetter for denne gruppa som har opplevd ting som er fjernt fra det i opplever i vårt trygge land. Alle elevene som kom nå er på 5.trinn og nedover.

Uka startet med utfordringer i forhold til været og skoleskyss. Mye møter fram og tilbake gjennom helga før avgjørelsen om at skolen skulle holdes åpen mandag. De fleste tilbakemeldingene gikk ut på at veiutfordringene først og fremst var på småveier og ikke hovedveier. Onsdag morgen kjørte bussen seg fast i Østkroken, mens flere busser ble innstilt senere på dagen.

Fra “Levende Aremark” har jeg fått følgende melding: Det har kommet en forespørsel på om det kan opprettes en sjakk klubb/sjakk kvelder i Aremark hvor alle som vil kan møtes for å spille sjakk med hverandre (alle fra 0-100 år). Er dette noe som kan være interessant for deg? Du kan også komme for å lære litt sjakk om du ikke kan fra før. Tid og sted kommer nærmere når vi vet hvor mange som er interessert. Det er opprettet en undersøkelse i google forms for å sjekke interessen: https://forms.gle/PVcDNwybqSLS7Vsx9 Dette er en undersøkelse som gjelder alle familiemedlemmer ikke bare barna på skolen.