Da er skoleåret i gang og det er mange spente barn og voksne som lurer på hvordan dette skal gå. Det går nok bra, men noen er mere spent enn andre og derfor er det viktig at alle ansatte, elever og foresatte gjør sitt for å bidra til best mulig skolestart for alle.

Foreldremøte for 1. - 4.trinn er torsdag neste uke.

Kulturskolen starter opp undervisninga først neste uke. Det er fortsatt ledige plasser og mulighetene dette året er piano, dans, trommer, sang og gitar.

5. - 6.trinn var på skogtur i går. Det er mye som kan sankes i skogen og på denne turen var fokuset på bær. Kortreist, bærekraftig og sunn mat er det mye av for tiden i de flotte skogområdene vi har i nærmiljøet her.

Aremark aktivitetsmesse arrangeres lørdag 26.08 kl 11 - 13 på gressbanen (muligens ved idrettshallen hvis dårlig vær). Arrangementet er et samarbeid mellom Frelsesarmeen og Aremark kommune. Selv om det ikke bor så mange i Aremark er det en del spennede og variert fritidstilbud. På messa er det 10 aktører på plakaten og kulturskolen er en av disse. Inngang er gratis og det serveres også gratis mat og drikke. Håper mange tar turen.

Skolens lekeapparatet som ligger nærmest barnehagen, ble stengt med sperrebånd da en planke falt ut i går. Befaring viste dessverre at hele apparatet er farlig på grunn av forfall og derfor er alt stengt.

FHI har høsthalvårets aksjon mot hodelus neste uke. Mer info finner dere her: https://www.fhi.no/publ/informasjonsark/aksjon-mot-hodelus/