Det har vært mange aktiviteter nå rett før Påske. Påskelunsj for 1.-4.klasse i går. Onsdag hadde 8.-10.trinn sin lunsj. 5.-7.trinn har grillet i utekjøkkenet i dag. Det har også vært mange andre påskeaktiviteter denne uka.

Forrige uke stakk noen elever på ungdomsskolen av med en av 1.premiene på Ungt entreprenørskaps fylkesmesterskap. Mer info og bilde finner dere her.

Minner igjen om søknadsfristen 15.april for SFO.

Vaffeldagen nærmer seg og vi feiret denne på skolen i går. Alle skolens elever fikk tilbud om vafler.

"Eplemagi" har vi kalt den lokale kulturelle skolesekkens framstilling som 5.-7.trinn hadde mandag fra 12 og ut neste skoledag. Elevene fikk øve seg på poding av epletrær, matlaging hvor epler var involvert samt epler i en nordisk kulturell sammenheng. Poding av epletrær er en presisjonshandling. Mange elever fikk til denne vanskelige handlingen brukbart. På kulturscena var elevene involvert i skuespill for å formidle om epler i en kulturell sammenheng. Epletrærne som klarer seg, er tenkt plantet sør for gressbanen.

Torsdag hadde 7.trinn spillkveld etter skoletid på fritidsklubben. 

Høringer for lokale foreskrifter i forbindelse med ny opplæringslov finner dere her. Forskriftene følger mye det vi alt har i dag, men må gjøres i forbindelse med innføring av ny lov fra 01.08.2024. 

Minner om UKM som nærmer seg snart. Mer info finner dere her.

Torsdag var det møte i SU/SMU.

GOD PÅSKE