Tirsdag til uka er det VENNEDAG/MOT TIL Å GLEDE DAG på skolen. Da er det mye som skjer og blant annet har alle elevene med seg en rotgrønnsak på mandag som skal brukes til å lage varm suppe påfølgende dag.

Nasjonale prøver har resultatene svinget litt for Aremark skole sin del de siste årene. Som nevnt er tallene klare. Nasjonale prøver bruker såkalte skalapoeng. De går her ut fra et gjennomsnitt for landet på 50 poeng. I Aremark er vi ikke så mange elever slik at målingene har større usikkerhet i flg Utdanningsdirektoratet. Usikkerhetsgraden i tallene for Aremark ligger innenfor +- 2-3 poeng. På 9. trinn og lesing var det litt fravær som gjorde at tallene ikke publiseres offentlig. Ut i fra det vi på skolen ser så ligger nok 9. trinn lesing tett opp mot landsgjennomsnittet. I 9. trinn regning ligger vi på 55 som er 2 over landsgjennomsnittet. 8. og 9.trinn har de samme prøvene. Landsgjennomsnittet på 8. trinn er som tidligere sagt 50, men på 9.trinn måles de opp mot resultatene på 8.trinn og for landet er det et gjennomsnitt på 53. Det er også i tråd med at de regner 3 poeng som det du lærer i løpet av et år. På 8.trinn scorer Aremark 47, 48 og 47 i henholdsvis engelsk, lesing og regning. På 5.trinn er det 46, 50 og 44 i engelsk, lesing og regning.

Planleggingsdagen på onsdag ble brukt til å jobbe med rammeplanen for sfo samt fagfornyelsen og vurdering for læring med fokus på muntlig vurdering.

1. - 4.trinn har hatt St. Nicolas feiring i dag og dere må passe på å spørre hvordan det var.
Valgt bilde