Først et bilde jeg ikke fikk med fra lamminga på Mellom Fange og de elevene om var der forrige torsdag (omtalt i forrige fredagsbrev).
 9k=

Skolens ledelse har fått flere reaksjoner på planleggingen av neste skoleår. Saken ble blant annet tatt opp i FAU-møtet torsdag. Reaksjonene går hovedsakelig på organiseringen av kontaktlærere 1.-4.trinn samt klasseinndeling mellomtrinnet. Vi vil bearbeidet alle forslagene med skolens ansatte og ha samtaler med FAU-leder før vi kommer med flere detaljer i neste fredagsbrev. 

3 .og 4 trinn hadde en forestilling for 1. og 2 .trinn på fredag. Sang,dukketeater og informasjon om  bronse alderen.Flinke utøvere og flott publikum. 2Q==

Minner om kulturskoleforestilling og UKM (Ungdommens KulturMønstring) onsdag 24.april kl 18:00 på kulturscena. Vi åpner for publikum kl 17:45. Det første kvarteret går med til utstilling i vestibylen hvor det serveres mozell/druer/kake.

Anne-Marie, Leon, Nora og Ida er på Smartingen som arrangeres av Ungt Entreprenørskap på Høgskolen i Østfold. De har vært flotte representanter for skolen, og Jon Terje var imponert hvordan de klarte å selge inn sin idè til jurymedlemmene som har vært innom.
 2Q==