9.tinn var denne uken ute 2 dager i PRYO – praktisk yrkesorientering. Elevene søkte selv om «praksis» plasser på forhånd, og de fikk disse dagene en liten smakebit på ulike arbeidsoppgaver i disse yrkene. Eleven deltok på alt fra barnehageyrket, ingeniør og grafisk designer. Dette er en del av faget Utdanningsvalg.

10.trinn hadde prøvemuntlig på torsdag. Da fikk de prøve muntlig eksamen tett opp mot slik det vil være ved "ekte" muntlig eksamen 1. juni. Aremarkelevene kommer opp i to fag og på prøvemuntlig ble det engelsk og krle.

Sommeravslutning for 1.-9.trinn blir tirsdag 13.juni ettermiddag/kveld. Mer info kommer senere.

Avslutningssermoni for 10.trinn blir onsdag 14.juni. Vitnemålet vil være klart første uka i sommerferien siden karakteren på skriftlig eksamen kommer først da. Det betyr at elevene dette skoleåret ikke får vitnemålet før de slutter på skolen. Det er lenge siden sist det var slik, men da ble vitnemålene ettersendt pr post.

Noen gutter på 3.-4.trinn diskuterte hårstiler mens de gikk på tur for ca en mnd siden. En lærer som gikk litt bak, kunne overhøre diskusjoner om langt hår kontra kort hår og mye annet vi kan gjøre med det vi har på toppen av hodet. Når diskusjonen hadde foregått en stund sa den ene gutten at hvis han som voksen ikke hadde noe hår på hodet så kunne han bli rektor.