Nissehilsen fra 1.-2.trinn
Valgt bildeJulestemningen stiger og på skolen har vi også hatt besøk av rampenissen, men heldigvis er de aller fleste nissene bare snille.

Kulturskolen hadde konsert på onsdag og det var mange fine innslag. Publikum fikk servert energiske danser, flotte vokalprestasjoner, godt utførte pianostykker, gitarduo som brakte julestemningen til kulturscena med mer. Elevene som sto på scenen fikk føle på nerver før de skulle på scenen og godfølelsen etterpå. Vi har flere elever som ikke var med denne gangen og neste mulighet for alle blir ved påsketider neste år. Kulturskolen har dette skoleåret knapt 30 studenter og vi har plass til flere. Nå tilbyr vi dans, piano, sang, gitar og trommer.

Skolegudstjenesten torsdag bød ikke på de samme utfordringene vi hadde i fjor hvor det var så glatt at bussene ikke kjørte. Jeg husker den dagen veldig godt, men vil ikke dvele mer med det nå. I år gikk transporten knirkefritt og som vanlig var det prima kvalitet inne i kirka. Kraftfull og flott sang ble servert av store elevkor og som vanlig er dette noe av de beste gavene jeg kan få. Til dere som tok bilder i kirka: Selv om det er en selvfølge minner jeg om at bilder ikke kan deles uten samtykke.

Fra FAU har jeg fått denne meldingen:
Hei! FAU har lekt julenisse og har i den forbindelse bestilt klasseballer til elevene på Aremark skole. Disse blir delt ut når våren melder sin ankomst. I tillegg har de ansatte på skolen fått en julehilsen fra alle foresatte, som en liten takk for den gode jobben de gjør for barna våre.
Ønsker dere alle en god jul og et godt nytt år! Mvh FAU