Fredag forrige uka var 5.-7.trinn i ishallen hele dagen. Det var god stemning tross litt knall og fall. Sikker noen som også var sliten etter en hel dag på skøyteisen.

Denne uka har 10.trinn hatt prøvemuntlig. 13.juni skal de ha ekte muntlig hvor også sensorer fra andre skoler er med. Prøvemuntlig ble lagt opp på samme måte som den de får i juni.

En gruppe elever fra ungdomsskolen har vært med på fylkesfinale i Ungt entrepenørskap. Der vanket det også vinnerpris til Aremark og jeg håper å få med mer om dette neste fredag.

I forbindelse med ny opplæringslov ligger nå flere forslag til lokale forskrifter ute til offentlig høring i ca en mnd. Jeg skal se om jeg får lagt inn en lenke i neste brev.

5.-7.trinn skal neste uke delta på den største satsningen vi har hatt i forbindelse med lokal DKS (Den Kulturelle Skolesekken). Siste del av mandag og hele tirsdag skal brukes til "Eplemagi". Elevene skal få prøve (jeg sier prøve for det vil være en større andel som det ikke blir noe av selv om det ser bra ut) og pode epletre, lage og smake på mat hvor epler er i med samt ha forestilling/teater med samme tema. Dette tror vi vil være et spennende, praktisk og lærerikt innslag gjennom DKS hvor bærekraft er satt i fokus.