Kulturskolens forestilling er som tidligere varslet onsdag 13.desember. Forestillingen varer ca 40 min med innslag fra piano, dans, sang og gitar. Kulturscena er stedet og forestillingen starter kl. 18:00. Det vil være enkel servering rett før 18:00. Forestillingen er gratis og det blir en ekstra forestilling kl 19:00 hvis salen fylles opp. Kulturscena tar 88 tilskuere og i fjor var det drøyt 60 til stede.

Helsesykepleier informerer om hvilke barn som er anbefalt å vaksinere seg mot influensa. Hvis det er noen spørsmål rundt det ta kontakt med helsestasjonen for mer informasjon. Pris 200 kr. Vaksinen finnes både som nesespray og injeksjon. For mer info klikk her.

Transport skolegudstjenesten blir buss til, mens vi går fra. Det starter i kirka ca 08:45. På skolen vil det samtidig være et alternativt opplegg. Mer info om dette er sendt på transponder.

Denne uka har det vært noe feil med brannvarslingsanlegget. Det er gjort utbedringer som gjør at varslingen er tilfredsstillende når vi samtidig gjør tiltak. Problemet er hovedalarmen, men backup-alarmen fungerte igjen på tirsdag. Vi regner med at varslingsanlegget er 100% på plass igjen i løpet av kort tid. Mer info om dette kommer i neste fredagsbrev.