3 - 4 trinn har forsøkt å løse en uløselig påskekrim denne uka. Bildet under viser åsstedet for en hendelse og på gulvet er det blod. Politiet har sperret av for å sikre spor. Hva kan ha skjedd?
IMG_20220404_121802.jpg

1 - 4 trinn har vært på tur til "Gøy på landet" i dag. Været var noe vinterlig, men er man aktive og holder oppe farten så holder man varmen. Gikk ikke det var det varme fra bålet i gapahuken og litt kringle å spise på var godt.

Kontaktlærerne er i gang med å dele aldersgruppene i to. Minner om at i undervisningen så er det fag i fokus og at friminuttene er stedet for prat om stort og smått blant venner. Friminuttene er stedet for å pleie relasjoner blant elever uten at voksne er så mye med utover å inspisere. I forhold til krenkelser er tiden i klasserommet tryggest. 

1 - 2 trinn er representert på kulturutstilling. Vårsangfugler laget av 1. og 2. trinn ser dere på bildet under. Det er fire helger både på lørdag og søndag fra kl11-16. (Uke 14 til uke 17). Tessa er der de siste to helgene på lørdager. https://m.facebook.com/pg/KunstgardenHalden/posts/?ref=page_internal&mt_nav=0
20220408_081755.jpg

Kulturskolen hadde forestilling på tirsdag. Endelig skulle kulturskoleelevene igjen få vise foresatte hva de har jobbet med. To forestillinger etter hverandre og totalt ca 120 tilskuere satte en fin ramme for forestillingene og alle elevene levde opp til publikums forventninger og vel så det. 

Fristen for å søke SFO plass er som vanlig 15. april. Og som vanlig gir vi utsettelse på fristen. Vi setter fristen til 1. mai nå, men søkere etter 1.mai kan ikke regne med å få innvilget SFO-plass. Vi bruker ekstra tid i administrasjonen på å utsette frister så fra neste år blir det ikke utsettelser. Mange sender inn søknader i god tid før frist går ut og det er lurest.

Fristen for å søke på kulturskolen er 1. juni, men den vil flyttes til 15. mai. Mange har meldt seg på dette året og vi har plass til flere. Alternativene dere kan velge er piano, gitar, dans og sang. Jeg håper å kunne tilby et instrument til, men det er ikke klart enda. Håper på forståelse at vi trenger et visst antall for å gjennomføre - eksempelvis dans så må det være en gruppe på minst 5 - 6 stykker før det lar seg gjennomføre. Det blir mer om neste års kulturskole i fredagsbrevene framover.

God Påske