GODT NYTT ÅR

Det nye året har startet med ekte norskt vintervær. 1. - 4.trinn har i går og i dag vært ute med akebrett i akebakken i lysløypa. Siden det ikke er alt for mange dager i året med gode snøforhold er det viktig å benytte sjansen når den dukker opp.

Foresatte på 5. - 7.trinn er velkommen til foredrag med politiet på Aremark skole 25.01 kl. 18:00 på elevtorget. Foredragsholder Kim sier det legges opp til dialog og at det er absolutt mest gøy når foresatte stiller spørsmål og er med på diskusjonen. Temaer vil være:

  • Hvilke utfordringer vi ser i ungdomsmiljøene
  • Foreldrerollen
  • Konsekvenser ved negativ atferd / dersom man begår lovbrudd.

Neste fredag er halve skoleåret gjennomført og mange elever får vurderinger. 8.trinns elevene får da karakterkort for første gang.

Kulturskolen tilbyr elever på 5. - 10.trinn gratiskurs i teater/musikal. Dette er informert om tidligere. Vi setter opp en forstilling ved påsketider, men hva det blir avhenger av antall påmeldte og hvilken aldersblanding vi får. Påmelding gjøres til anita.eliassen.fosser@aremark.kommune.no innen 13.01.2023. Bruk "Påmelding kulturskolen" som tittel på eposten.