Det nærmer seg eksamen og 10.trinn får beskjed om skriftlig 7. mai. Eksamensdager er 14.mai (engelsk), 15. mai (norsk hovedmål), 16.mai (norsk sidemål) og 21. mai (matematikk). Elevene skal ha eksamen i kun ett av de tre fagene. Beskjed om muntlig eksamen gis 11.juni og muntlig eksamen er 13.juni. I muntlig kan de komme opp i de fleste fag.

I dag har 7. trinn fått besøk av den kulturelle skolesekken med tema Filmklipping, elevene har fått innblikk i filmverdens historie, og fått være med å drøfte hvordan scener er laget. Mye spennende samtaler og diskusjoner.

Timeplanarbeidet med neste skoleår er i gang og kontaktlærere blir Nina F. Andersen (1.-2.trinn), Elisabeth Svarød (3.-4.trinn), Geir Myhren-Larsen og Jon Terje Stensrud (5.-7.trinn). På 8.-10.trinn blir Rune Aasgaard, Lars M. Jæger, Liv Anne Jenssen og Ole-Bjørn Tjugen kontaktlærere. Organiseringen av aldersblandinga blir mye lik som i år på 1.-4.trinn og 8.-10.trinn, mens for 5.-7.trinn blir det slik vi organiserte forrige skoleår. 5.-7.trinn blir ikke delt inn i a og b gruppe siden de nå ser ut til å bli kun 34 elever totalt mot 45 forrige skoleår hvor de var delt i a og b. Antall pedagoger i norsk, engelsk og matematikk blir det samme som når de var 45. De største alderskullene er nå på ungdomsskolen. Neste år ligger det også an til å bli over 50 elever totalt på 8.-10.trinn. Planarbeidet for neste skoleår vil selvsagt bli påvirket av eventuelle endringer i personalet som for eksempel hvis noen slutter.

Til uka er det foreldremøter for 1.-6.trinn. 7.-9.trinn har foreldremøte 4. juni. Jeg minner om at det skal velges klassekontakter på møtene.

Skolen ønsker å være tidlig ute med planer for neste skoleår. Vi jobber nå med en årsplan som vi håper å kunne distribuere ved skolestart. Mer informasjon om dette arbeidet kommer før sommerferien.

Fra Trim og mosjon i AIF har jeg fått flg melding: I år gjentar vi suksessen med en tredagers tur, denne gangen i Ankerfjella. Vi ønsker å ha med oss ungdommer fra 8.-10.trinn og har avtalt med skolen at disse får fri fredag 7.juni da turen starter. Mer informasjon kan dere finne her.

Skoleadministrasjonssystemet har fått oppdatering mot Folkeregisteret. Vi skal snart begynne å bruke dette tillegget og da er det veldig viktig at foresatte har oppdatert og riktig informasjon i Folkeregisteret. Pass også på at det er riktig informasjon om hvem som har foreldrerett. I og med at alle selv har ansvar for at det ligger riktige opplysninger i Folkeregisteret ønsker vi å bruke opplysningene derfra i våre registre. Noen må fortsatt oppdateres manuelt eks barn i forsterhjem, flyktninger med mer.

Vi har en feil på nettsida vi ikke finner ut av: Skal du se eldre fredagsbrev kan du trykke på knappen «Aktuelt». Bruker du «Vis alle» under de nyeste brevene som ligger der, kommer det ikke opp eldre brev.

I dag fikk vi litt vinter igjen og det er det litt blandede følelser om. I skolegården er det spor etter noen som har satt pris på dagens vintervær. Sporene er blant annet små og store snømenn. Uansett hva dere tenker om vinteren - GOD HELG