Covid-19 meldinger har gått ut hele uka og det har vært mye testing. Testingen avtar noe neste uke som dere også har fått beskjed om på Transponder. Vi hadde som kjent noe smitte på mandag, men antallet avtok utover uka. Vi krysser fingrene for at trenden fortsetter videre samtidig som vi må være noe forberedt på litt smitte nå som det er høye smittetall på landsbasis. 

Vinterkulda kom denne uka og nå er vi i desmber. Samtidig som temperaturen sank så steg strømprisene. Jeg håper at dere tross dette har det varmt og godt i alle Aremarkhjem.

Kulturskolen åpner opp igjen neste uka.

Kirken har invitert skolen inn som vanlig nå i adventstida. På grunn av smittesituasjonen ble det digitalt i fjor. Nå planlegger vi for besøk i kirken og håper at det lar seg gjøre. Datoen blir mandag 20. desember og programmet vil ligge tett opp til tradisjonen som har vært for dette arrangementet. På skolen legges det opp til et opplegg med ikke-religiøst innhold. Tradisjonelt har de fleste valgt kirken derfor gjør vi det slik at dere som vil delta på det ikke-religiøse opplegget gir beskjed via Transponder innen 10.12. De vi ikke hører fra regner vi med skal i kirken.