Nora og Ole Anker-Raschs stiftelsen gir en utrykningsbil til Aremark brannvesen
Tørkesommeren 2018 var utfordrende i Aremark med mange tilløp til skogbrann. Christian Anker-Rasch som selv er grunneier i Ankerfjella og Ertemarka kontaktet Aremark kommune med ønske om å gi noe tilbake til det frivillige brannvesenet i kommunen som hadde stått på i mangfoldige døgn for å slukke branner denne sommeren.

Bilen er en gave fra Nora og Ole Anker-Raschs stiftelse til fremme av kulturelle og ideelle formål. Overrekkelsen har dratt ut i tid blant annet på grunn av Covid og krigen i Ukraina.

Velkommen til overrekkelse av brannbil
Overrekkelsen skjer ved Joker butikken i Aremark, lørdag 3. juni klokken 12.00.

Det er planlagt at brannbilene kommer i kortesje fra brannstasjonen. På Joker blir det overrekkelse av nøkler, blomster og taler. Det blir mulighet for å se på det nye utstyret til Aremark brannvesen. Det blir gratis is til alle fremmøtte.

- Det er en fantastisk gave som vi setter utrolig stor pris. Samtidig er det en viktig annerkjennelse av den sentrale funksjonen som Aremark brannvesen har i kommunen. Aremark brannvesen består av engasjerte innbyggere som påtar seg denne oppgaven på sin egen fritid. Aremark brannvesen gjør det trygt å bo i Aremark, sier ordfører Håkon Tolsby.