Velkommen til Juleveiåpning og julemarked i Aremark

Lørdag 26. november er det endelig felles Juleveiåpning og koselig julemarked på Furulund igjen. 

Julemarkedet åpner kl. 12 og varer til toget fra Furulund til bankplassen skal gå ca. kl. 15.30. På bankplassen blir det tenning av juletreet, gang rundt treet og nissene deler ut godteposer til barna. Godteposene er sponset av Marker sparebank

På årets julemarked kan du blant annet kjøpe fine og nyttige lokalproduserte julegaver. Du får hjelp til julebaksten: både smultringer, pepperkaker og margposteier får du kjøpt her.

Barna kan prøve ansiktsmaling og hesteriding. De kan teste tråtraktorferdighetene sine, og kanskje får «lappen», og de kan også være med på kjepphestriding med hinder. De kan også ta quizen til Historielaget! Vinner av quizen får en nisselue med godteri, trekning kl. 15.00.

Det blir også muligheter for litt å spise og noe varmt å drikke, blant annet så stiller Mellom Fange med grill og griller hamburgere.

I år håper vi at mange barn kler seg ut som nisser, kjøpt utstyr trengs ikke, bruk det du finner hjemme, da blir du sikkert en super nisse. Vi trekker ut to små nisser som får være med de store nissene på vogna til traktoren ned til bankplassen, og de får også hjelpe de store nissene med å dele ut godteposene.

Hilsen Julevei- og julemarkedkomiteen.