Gir årets julegave til aremarkingene!

Stretching og mage_rygg!

Aktiv på dagtid og Aremark Idrettskrets gir årets julegave til innbyggerne i Aremark. 

Gratis for alle innbyggere

Aktiv på dagtid har som kjent aktivitet i kommunen, og vi har for nyåret gjort om timen på tirsdager til en stretching/mage rygg time som skal passe ALLE, skriver fagleder i Østfold Idrettskrets André Hansen i en pressemelding. 

Tidligere har tilbudet kun vært forbeholdt medlemmer av Aktiv på Dagtid. Nå åpnes tirsdagstimene som har fokus på mage/rygg og streching for alle innbyggere. 

- Vi har kapasitet til å ta med flere, og da har vi i samarbeid med Aremark IF ønsket å åpne denne tirsdags aktiviteten for alle som kan benytte den i kommunen.

Aremarkhallen generelt
Tirsdagstreningene som etter nyttår er åpne for alle foregår i Aremarkhallen.

Første time 7.januar

Første time blir tirsdag 07. januar fra 09.00-10.00 i Aremarkhallen, ledet av instruktør i Aremark IF Unn Merethe Jæger.

NB!  Deltakerne i Aktiv på dagtid som skal benytte andre aktiviteter i kommunen enn denne tirsdagstimen må fortsatt kjøpe treningskort for svømming/spinning. 

- Østfold idrettskrets ønsker å takke dere for den støtten deres bidrar til med Aktiv på dagtid, og håper dette kan bidra til en enda mer aktiv befolkning i det nye året i Aremark.

God jul og godt nytt år! Ønskes alle aremarkinger fra Østfold Idrettskrets.

Har du spørsmål? Ta kontakt med instruktør Unn Merethe Jæger på 93441692.