– Det er i Aremark det skjer

Våmønstring 2017

Nå er det ikke lenge til Vårmønstringa 2017 braker løs.– Jeg håper mange kommer for å teste ut boblefotball. Det er kjempegøy, sier Silje Kirkeng Malkenes, fra Kirkeng Event,

– Det er viktig å få fram at det kommer til å være noe for alle. Dette er ikke bare en dag for bil og motorentusiaster, men en dag for hele familien, sier Nina Krafft Skolleborg, daglig leder i Frivilligsentralen.

Vårens vakreste eventyr

Lørdag 6. mai ønsker Aremark Kommune deg velkommen til vårens vakreste eventyr. Våmønstringa er et resultat av et samarbeid mellom kommune, lag og foreninger, næringsliv og frivillige. 

Under vårmønstringa har du mulighet til å vise fram doningen din enten det er en klassisk amerikaner, en snasen Harley Davidson eller en snerten sykkel på grusplassen ved Furulund.

De tre mest populære kjøretøyene skal som sedvanlig stemmes fram av publikum og heder og ære deles ut til vinnerne.

Vårmønstringa2017-3

– Østfolds perle

– Jeg håper det kommer mange ungdommer som kan vise fram de fine mopedene sine, sier Krafft Skolleborg.

Det arrangeres frimarked ved Bruktstua, Kirkeng Event arrangerer morsomme aktiviteter for barn og voksne og smultringvogna er selvsagt på plass.

– Folk bør komme for å oppleve Østfolds perle, Aremark. Det er her det skjer vet du. Vi vil gjerne vise fram bygda vår på sitt aller beste, sier ordfører Geir Aarbu.

Strålende vær

Værgudene eller vårgudene om du vil ser også ut til å være på Aremarks side. 

Det er meldt strålende vårvær og kanskje oppmot 20 grader varmt neste uke. 

Tips ein ven Skriv ut