Stenger Furulund for vinteren

Furulund2

Anni og Ole Svendsby skal ta seg en velfortjent pause etter en hektisk julebordsesong på Furulund. Kafeen åpner igjen 1.mars, men cateringvirksomheten skal være i drift i hele vinter.

Quiz og pubkveld

På kvelden 28.desember derimot er kafeen åpen på kveldstid. Da er det duket for romjulsquiz med påfølgende pubkveld. Robert Svanberg er quizmaster, mens Tommy Værnes skal stå på scenen.

Anni og Ole overtok driften av Furulund 1. juni 2015. Siden da har det stort sett i ett, med unntak av ferielukking i høstferien og i juletiden.

En stille periode

– Vinteren er en stille periode for oss. De første par ukene skal jeg bruke på å vaske ned kjøkkenet. Deretter skal vi planlegge sesongen og gjøre alt vi ellers ikke får tid til i en hektisk hverdag, sier Anni.

– Det skal bli tid til litt ferie også. Desember har vært hektisk, og det er vi glade for. Men en trenger litt tid å hente seg inn på også, legger Ole til.  

Furulund1.jpg

Anni og Ole Svendsby understreker at cateringvirksomheten fortsetter selv om kafeen er vinterstengt. Furulund kan også åpnes for lukkede selskaper.

Fortsatt catering

Kjøkkenet og møtelokalene på Furulund skal fortsatt være operativt, selv om kafeen tar en pause.

– Det er bare å ta kontakt. Vi leverer mat til alt fra bursdagsselskaper til minnestunder. Vi er avhengig av salget lokalt i Aremark og håper at enda flere får øynene opp for at vi også leverer til selskaper. Vi har også tre veldig dyktige damer på kjøkkenet, og får vi noen oppdrag å spe på med i vinter er det bra.  Vi føler at aremarkinger er bevisste på å bruke oss, og vi er konkurransedyktige både på kvalitet og pris, legger ektemannen til.

Ny meny

Anni arbeider med å utvikle en egen cateringmeny.

– Vi leverer det folk vil ha. Det har gått en del i ulike tapasretter, og det er kundene veldig fornøyde med. Når vi åpner skal vi ha på plass nye menyer, brosjyrer og annet annonsemateriell. Planen er å gå gjennom hele konseptet for å se hva vi kan bli bedre på.

Tøff innkjøring

Ekteparet legger ikke skjul på at det har vært en litt tøff innkjøringsperiode etter at de overtok driften.

– Det kunne ha gått bedre økonomisk. Sommeren 2015 var bedre enn årets sommer og vi har kapasitet til å levere mye mer. Vi er glad for at de som bruker oss er fornøyde, og håper enda flere bruker både kafeen og cateringvirksomheten vår neste år, sier Anni og Ole Svendsby. 

 

Kafeen åpner igjen med ordinær drift fra 1.mars 2017.Furulund3.jpg

Tips ein ven Skriv ut