Ungdomsskolen var i går på forestilling i Halden og sammen med elever fra Halden fylte de opp lokalet. Den kulturelle skolesekken viste Mysteriet Myrna Vep. Mer info om forestillingen finner du her: https://ostfoldmuseene.no/fredrikshald/hva-skjer/mysteriet-myrna-vep

1-4 trinn var i dag på festivalområdet. Med brukbart vær, mat i det fri og fysisk aktivitet kunne det ikke bli noe annet enn en fin tur.

Nasjonale prøver for i år er nå over. Aremark skole har hatt høy gjennomføring og lite fravær på prøvene. Når 60 000 elever har den samme prøven er det alltid spennende å se hvordan Aremark ligger i forhold til resten av landet.

Lærerstreiken var over denne uka. Aremark har ikke vært tatt ut i streiken denne gangen. 

Mobbing foregår på alle skoler og Aremark har hatt sin del. De siste to årene kommer vi bedre ut og elevundersøkelsen dette året samt de siste Spekterundersøkelsene peker i riktig retning. En bedring er vel og bra, men det hjelper ikke stort for de som opplever krenkelser. Skolen, foresatte og elevene må fortsatt jobbe knallhardt og dra i samme retning for at den gode trenden fortsetter. Vi må aldri gi opp kampen mot mobbing.

Skolen ønsker alle elever en fin høstferie. Neste uke blir det ikke fredagsbrev.