Fredagsbrevet 26.03.2021

Torsdag hadde 9.trinn påskelunsj i Mat, helse og ernæring. Pai, eggsalat, pålegg og rundstykker ble servert på at flott påskepyntet bord. Samme dag bakte 4.trinn boller og alle fikk smake - til og med rektor og jeg kan bekrefte at det var kvalitetsprodukter.

Politiet har kontaktet meg i dag og vi oppfordrer foresatte til å følge ekstra med ungdommene og hjelpe til så det går bra. Forrige helg rapporteres det om mulig alkohol i omløp blant 14 - 16 åringer på Skjæra. Ta gjerne en tur innom Skjæra, skolen, idrettshallen og andre samlingssteder for å se at ting går greit.

5. - 7.trinn har hatt forballturnering i dag. Selv med noen restriksjoner grunnet covid-19 ble det et bra arrangement. Jentene i 7. klasse og guttene i 6. klasse gikk av med seieren.

Siste dag før påskeferien har blir brukt til mye hygge. Blant annet hadde 5.trinn bålkos i utekjøkkenet og besøk av Petra med lille Noah. 10.trinn hadde også et hyggelig opplegg med litt godt å spise - pizza og kake blir sjelden feil. 9.trinn drev med påskepynt når jeg var innom en tur. 

GOD PÅSKE

  • Skjema
  • Tjenestebeskrivelser
  • Dokumenter
  • Lenker
Publisert