I dag er det "vennedagen" og akkurat nå går alle elevene i barneskolenrundt juletreet som akkurat er tent. Dagen har vært preget av aktiviteter av mange slag. Ved skolestart i dag var bålet alt tent opp i utekjøkkenet. Alle som ville fikk servert varm saft. En oppglødd elev fra småskoletrinnet hilste på meg før det ringte inn og sa jeg burde gå bort på utekjøkkenet for der fikk man GRATIS varm saft. Senere på dagen var jeg på ungdomsskolen hvor de spilte brettspill. Nå er ungdomsskoleelevene ute i det fri. De er fordelt mellom tre forskjellige gapahuker i de flotte omgivelsene vi har rundt skolen vår.

I går hadde fadderne på mellomtrinnet eventyrstund for 1. klasse. Elevene fortalte litt om hva de har lært om eventyr, leste eventyr med innlevelse og avsluttet med å tegne. Alle koste seg, både små og store.

Kulturskolen skal ha en forestilling før jul. Hold av datoen 14. desember. Vi regner med at forestillingen starter kl 18:00. Den dagen blir sikkert litt lengre for aktørene. Mer info kommer senere.

Flyktningkoordinator Camilla kommer med følgende melding til alle i Aremark: Jeg vil gjerne komme med en oppfordring til store og små om å inkludere og invitere de ukrainske med på aktiviteter du skal nå før jul og i julen. Pepperkakebaking, aking, juleverksted, eller kanskje på en middag i julen? Julen og adventstiden kan bli ekstra vanskelig for mange, og en invitasjon til noe positivt med andre vil de nok sette stor pris på. Er det noen invitasjoner som skal videre bringes, eller andre spørsmål ta gjerne kontakt med meg også på tlf 969 43 147.

Elevundersøkelsen gjennomføres de neste ukene. Mer info om undersøkelsen finner dere her.