Den forventede økningen i covid-19 har stagnert noe blant skolens elever og ansatte heldigvis. Det er stadig noen få som er smittet så vi holder på en forventning om økt smitte noen uker til, men vi håper det beste. Så langt har tilbakemeldingene vært at de fleste har kun hatt milde symptomer.

6.trinn hadde besøk av Den kulturelle skolesekken (DKS) denne uka. Forfatter Steffen RM Sørum har satt seg grundig inn i krigshistorie og temaet fenget basert på tilbakemeldinger fra 6.trinn. Er dere interessert så har forfatteren skrevet flere bøker om temaet. Noen av bøkene passer for yngre og noen for litt eldre. Aremark bibliotek har flere av bøkene.

En gruppe på mellomtrinnet var torsdag med på skogsdrift. Forvaltning av skogen er viktig i Aremark som for mange andre kommuner. Forvaltningen består av mange deler og denne gangen var det fokus på moderne høsting av trær. Skogsmaskiner utfører denne delen av forvaltninga på en effektiv måte.

1.-2.trinn var som vanlig på fredagstur i dag. En litt kjølig start på dagen ble etterhvert varmet opp av solen. Friluftsliv er en del av kroppsøvingsfaget, men utendørsaktivitetene kan også kombineres med kompetansemål fra flere fag i skolen. Friluftsliv er også viktig for folkehelsa. Godt for humøret virker det også å være da både små og store har smil som sitter løst på tur.