Fredag 3. september var Aremark bygdekvinnelag her på skolen og delte ut lunsjmat til alle elevene våre. Dette er et supert tiltak som vi setter stor pris på.

7.trinn var forrige uke på leirskole. De hadde et topp opphold med knallvær. Det er ikke feil å være ved sjøen i slike forhold. Leirskolen bruker vanligvis å ha elever fra flere skoler samtidig - så også denne gangen. Strenge covid-19 tiltak gjør at det ikke blir så mange aktiviteter som planlagt da elevene fra skolene unngås og blandes så langt som mulig. Blant elevene fra en annen skole som var der, fikk de fleste påvist covid-19 i dagene etter at de kom hjem. 7.trinn på Aremark har av den grunn blitt testet flere ganger denne uka, men så langt ser det ut til at smitte er unngått.

Foreldremøtene har begynt og først ute var ungdomsskolen. På mandag er det foreldremøter for 1. - 4.trinn, mens 5. - 7.trinn har møte neste mandag igjen. Fellesdelen av disse møtene er satt opp på Kulturscena.

Foreldre, elever og skolens ansatte kan sammen skape best mulig læremiljø. Jeg oppfordrer alle til å involvere seg for å bidra til et best mulig miljø i bygda. Klarer vi sammen å sørge for at barna har det bra er mye gjort. Jeg legger en link til et TV2 klipp som ser litt på det å bry seg: https://www.youtube.com/watch?v=RfLR5N67k4E&ab_channel=TV2

FAU starter snart opp igjen. Jeg oppfordrer alle foresatte til å bidra til at FAU kan hjelpe skolen å bli best mulig. I det øverste bestemmelsesorganet for skolen (SU/SMU) har FAU og Elevrådet sammen flertallet ved eventuelle avstemminger.