Skolen øker aktivitetene innenfor RØRE. Røre har fokus på friluftsliv, sundt kosthold og god søvn. Denne uka har flere trinn vært på tur i et friskt og fuktig høstvær og det meldes om gode opplevelser i flotte Aremarkomgivelser. Etter høstferien vil vi også starte opp med grøtfrokost to dager i uka slik dere kjenner det fra før covid-19. Pga av smitteverneglene så var det ikke mulig å gjennomføre grøtserveringen. Nå gleder vi oss til å begynne igjen og vi regner med oppstart fra og med fredag 15.oktober.

Ballbingen får en oppgradering nå i høst. Nytt kunstgress, litt avretting og nye nett i fotballmål/basketkurv skal på plass. Det nye gresset fylles også med sand og ikke gummigranulat. Det må være tørt for legging av kunstgress og de bruker ca en dag når de først setter i gang.

Høstens foreldremøter er nå gjennomført. FAU skal ha sitt først møte for skoleåret i uke 41 og innkalling til møtet er sendt ut.

Årets nasjonale prøver er nå over og muligheten for gjennomføring stenges i dag. Deltakelsen har vært god. Resultatene kommer senere i høst og det gir en god pekepinn hvordan vi i Aremark ligger ann i forhold til resten av landet. Et årskull i Norge består av ca 60000elever og alle har hatt den samme prøven.