Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Aktuelt

Fredagsbrevet 12.02.21

SFO har denne uka vært så flinke med å pynte et flott fastelavenstre med fine fjær i alle mulige farger. Det «lyser opp» i skolegården og minner oss om at det går mot påske etter hvert. De har også laget fine små fastelavensris som elevene fikk med seg hjem.

I dag var det kulturell skolesekk digitalt for ungdomstrinnet. Det var en live konsert sendt direkte fra Paris. Det var jazzpreget musikk med to utøvere som spilte musikk inspirert fra ulike deler av verden. Slik tidene er nå, så blir det en annen opplevelse med musikerne enn når de er her på skolen slik vi ellers har i «Den kulturelle skolesekken»

Skøyteisen i ballbingen har vært flittig brukt også denne uka i det kalde vinterværet.

Fredagsbrevet 05.02.21

Kaldt og fint vær har ført til gode forhold for skøyter. Takk til Jon Terje som har ordnet topp skøyteis i ballbingen. Lærere har tatt med seg elever og skøyter til Aremarksjøen og grustaket. Mange har også benyttet vinterværet til andre turer. Turer er nyttig for variasjon og sosial trening. 

Fredagsbrev 22.01.21

Hele skolen går fra neste uke over til gult nivå og skolebiblioteket åpner igjen.

Snøen har blitt flittig brukt selv om den nå er i ferd med å forsvinne. Mange elever i skolen har utnyttet dager med snø.

 

Fredagsbrev 15.01.2021

Skoleåret er nå halvveis og de fleste elevene får sine halvårsvurderinger i dag. For ungdomsskoleelevene er det karakterkortet. 

Barneskolen drives på gult smittevernnivå fra neste uke, mens ungdomsskolen fortsetter neste uke videre på rødt. I praksis betyr ikke dette så mye mer enn at personal på barneskolen kan gå litt mer mellom klasser.

Kulturskolen går også på gult nivå neste uke. Det betyr at øktene nå starter igjen med nøye handhygiene for å unngå smitte.

Fredagsbrevet 18.12.2020

Dette er det første fredagsbrevet i ny nettløsning for Aremark skole. Programmet vi har brukt lenge er på vei ut og skolens nettside legges nå over til Aremark kommunes hjemmeside.